Следва

Адреналинката Ени каза "Да" на дългогодишния си приятел Дерън

Петъчна доза СЕКС: Горещо футболно лято в компанията на Есекиел 'Почо' Лавеци

Може да има само един Дейвид Бекъм, но бъдете сигурни, че има безброй други футболисти, които също заслужават вниманието ни!

Други преди 9 години

Може да има само един Дейвид Бекъм, но бъдете сигурни, че има безброй други футболисти, които също заслужават вниманието ни!

Имаме избор от около 900 състезателя от 32 страни, които ще видим след по-малко от седмица на едно място, а именно в Бразилия, когато всички заедно ще дадат начало на най-грандиозното спортно събитие Световно първенство по футбол.

Мондиалът стартира следващия четвъртък, на 12 юни, и ще ни държи под напрежение чак до 13 юли, когато една от страните класирали се за участие ще вдигне купата на победата. Ние пък обещаваме, че всеки петък до тогава ще даваме медал за отличие на всеки направил ни впечатление на зеления терен и ще се стараем да ти го водим 'виртуално' на страниците ни, където да го опознаем заедно.

Днес решихме да погледнем извън пределите на континента и попаднахме почти веднага на аржентинеца Есекиел 'Почо' Лавеци. Истински мъжкар и то от добрите. Ето го в снимки...

Той е на 29 и играе за Аржентина!



Татусите му са опасно секси!



Ама наистина!



Има чаровна и широка усмивка!



Готин е, и си го знае!



По настоящем живее в Париж! (все пак играе за ПСЖ)



Когато не е на терена също е доста горещ!



Има куп готини приятели!



Само го вижте...




Ще скандираме за него! Ще го направим!




 

More from View Sofia

More Други