Следва

Старата любов: Хайди Клум и Сийл цял ден заедно с децата

Как се подготвят финалистите за големия финал на "Като две капки вода"

Специално за „Здравей, България”, в ролята на звезден репортер тази сутрин влезе Иво Танев...

Лица преди 9 години

Специално за „Здравей, България”, в ролята на звезден репортер тази сутрин влезе Иво Танев. Той провери какво е настроението на финалистите преди голямото събитие.

Веско Ешкенази дава специални уроци за Къци, за да успее да направи неповторимото соло в песента на Тодор Колев „Черно море”. „Алелуя” е отдавна в главата ми, с тази песен сме като две капки вода”, сподели Неве за ролята си на Александра Бърк за довечера. Стефания пък сподели с чувство за хумор тайния си трик – прекарала е времето си пред мола, на въртележката – точно като в клипа на „Хип-хоп” на Ицо Хазарта. Нети откри много общо с образа си на Сара Брайтман и заяви, че е готова за големия финал.



Кой образ е любим на четиримата, кои са най-трудните и защо Къци не препоръчва кола маска на Иво Танев, можете да видите във тук.

На финал, като за последно, всички осем участници ще изпълнят обща песен. Те ще се съберат на сцената на най-забавното шоу за звездни преобразявания, за да поздравят зрителите. Коя ще бъде тази емблематична песен и кой ще бъде победителят, който ще се вози в чисто нов лек автомобил, ще разберем днес, на големия финал – от 20.00 часа само по Нова.

Още от днес (9 юни 2014):

Петте неща,_ които харесахме в модата през изминалата седмица

Double Trouble: _Небрежен като лятото - деним гащеризонът

През седмицата ще_ видим... Или най-интересното в афиша на града 9 - 15 юни

East 17 подготвят нов албум и биха журирали X Factor в България

More from View Sofia

More Лица