Следва

Неве е големият победител в "Като две капки вода"

Орлин Павлов с нова жена до себе си

Орлин Павлов с нова жена до себе си...

Лица преди 9 години

В събота следобед 35-годишният певец бе забелязан заедно с много млада кльощава руса мацка в нашумяло столично заведение.

Въпреки свежата блондинка до себе си Орлин видимо демонстрираше отегчение, дори досада. Двамата пиеха кафе, когато секс символът хукна да си избира торта. Почти половин час продължиха колебанията на Павлов с кое парче от многото предлагани в сладкарницата да се подслади.

През цялото време русата мацка послушно си седеше на масата, без да пророни и дума. Запознати с навиците на певеца разкриха, че Орлин винаги си е падал по сладкото, но напоследък буквално се тъпчел със сладкиши. Според колеги на Павлов той много се е променил, откакто танцьорката Яна Акимова го заряза и се омъжи за бизнесмена Петко Димитров. Двамата вече имат и първа рожба - син Доменик.

Орлин вече не страдал, но пък минал в другата крайност да твърди, че не иска сериозна връзка. Наскоро той обяви, че Яна е вън от живота му и дори се изказа нелицеприятно за нея. Че била малка, трябвало да се научи да разсъждава правилно за доста неща и че нямал какво да си кажа с нея, затова и не му липсвала след раздялата. 
 

Още от днес (10 юни2014):

Петте неща, които _НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Новите колекции: Missoni, Resort 2015

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

И още...

More from View Sofia

More Лица