Следва

Мъжки чанти

Черно върху черно

Цветът е модерен тази есен, но каквото и да си говорим черното си остава номер едно. Независимо дали дневният ни аутфит ще е...

Fashion преди 15 години

Цветът е модерен тази есен, но каквото и да си говорим черното си остава номер едно. Независимо дали дневният ни аутфит ще е в черно или вечерното облекло ще бъде подбрано в класическия цвят, черното е най-елегантният и добър избор, който можем да направим.



Bottega Veneta

Предполага се, че си работещо, младо, модерно момиче, което знае какво търси и какво иска от живота си. Ето затова, дори и когато ходиш по софийските тротоари, трябва да изглеждаш добре. Есента ние решихме да те пременим в черно.

За дневните ти задачи решихме да заложим на хубава свободна рокля, която е едновременно строга и елегантна, но в никакъв случай скучна.

Добави и хубаво топло вълнено палто от Trussardi. Тази есен дебелите чорапи са модерни, а и октомври се очертава доста студен, така че един черен плътен вариант ше свърши чудесна работа.

Чантата е голяма, с лек лачен ефект, с удобни дръжки със средна дължина, като тя е основен акцент и открояващ се елемент в облеклото ти. Имитацията на екзотична кожа много ни харесва.

С този есенен аутфит, ние те харесваме на 100%, независимо дали си редактор в списание, мениджър на известна фирма, писател, продавач-консултант и др.

Виж как изглежда перфектната комбинация за твоя динамичен работен ден


За вечерта, когато имаш среща с любимия мъж, залагаш на по-ефектното, но определено удобно облекло. Дали ще отидете на опера или на кино, на шумен бар или на луксозен ресторант, ти трябва да изглеждаш добре и да бъдеш секси.



Jill Stuart, Chloe

Ризата е много атрактивна, като прозрачната й материя напомня последната колекция на Givenchy.

За вид тип котюр добавихме и пола, по-скоро фуста, която се носи под полата. Предполага се, че си смело момиче и заради това решихме да носиш само тази фуста, като я вдигнеш малко над пъпа. Все едно е с висока талия. Така дължината на полата е малко над коляното. Сега е студено и ако искаш, можеш да добавиш плътен черен чорапогащник.

Обувката е с висок ток, без пръсти. Трябва да си актуална и на върха на модната вълна. За завършен вид добави кожена пелерина и хубави ръкавици. Ето. Един секси, интересен много модерен и смел вечерен външен вид, подходящ за модерни, смели, обичащи модата и себе си момичета.

Виж как ще изглеждаш секси

More from View Sofia

More Fashion