Следва

Обичта на известните: Брадли Купър и Сюки Уотърхаус вчера, сладки в сиво

Не се шегуваме. Това е Ел Макферсън, на 50!

Представяме ви Ел Макферсън, която, без да изглежда кой знае колко по-различно от преди две-три десетилетия, гордо носи от няколко месеца своите 50 години... 

Други преди 9 години

Представяме ви Ел Макферсън, която, без да изглежда кой знае колко по-различно от преди две-три десетилетия, гордо носи от няколко месеца своите 50 години.

Тази жена, за която отдавна знаем, че времето е спряло, публикува този мил кадър в своя Туитър профил и направо ни порази с начина, по който изглежда. Блестящо! Великолепно! Превъзходно! По-добре от всички модни икони на 80-те, които са на нейната възраст, че и по-млади, без грам преувеличение.

Облегнала се на яхта, на фона на брилянтнo синьо море на италианскaта Riveria, това гуру на физическото съвършенство показва страхотно Тяло, облечено в спортен сиво-жълт бански.



Неотдавна пред списание Harper's Bazaar австралийката сподели, че за нея най-важен е вътрешният баланс и чувството да бъдеш обичан. Не крие, че поддържа здравето и формите си с много зеленчукови сокове.



Освен това категорично вярва в постулата "здрав дух в здраво тяло", старае се да е супер позитивна и заразява с оптимизма си.



Можело, значи?! Поздравления за тази страхотна жена!

More from View Sofia

More Други