Следва

Max Mara

Мода от червения килим - Ли Бингбинг

На червения килим звездите трябва да се представят в пълния си блясък. И все пак понякога те леко се объркват. Най-известният...

Fashion преди 15 години

На червения килим звездите трябва да се представят в пълния си блясък. И все пак понякога те леко се объркват.

Най-известният Червен килим е този на наградите Оскар, там младо и старо носи висша мода и много, много диаманти, изкуствени коси, зъби, мигли и т.н. Колкото и обаче да харесваме звездите, те понякога правят грешки. В този случай, както и в този на Мелани Браун, тези грешки са достатъчно дразнещи, за да им обърнем внимание.


Младата актриса Ли Бингбинг, която играе ролята на Ни Чанг в "Забраненото Кралство", е много хубава. Премерено количество диаманти под наем, рокля с дълъг шлейф - всичко е по протокол. Само че на нас ни се струва, че рокля обсипана в пайети не е най-подходящият избор за вечерта и за този елегантен случай.

Шапката с пера не ни се връзва, както с етикета на роклята (Atelier Versace), така и с модела й. Не че не харесваме шапки с пера, напротив. Просто не смятаме, че тук те трябва да присъстват.

Разбираме, че момичето не е с височина 180 см, но нужно ли е да е с 15 см платформи и кой знае колко високи токове, когато е с такава фина рокля. Стой грубо, недодялано и най-вече неподходящо към целия й вид.

На пръв поглед е добре, но да се надяваме, че следващият път младата актриса ще се постарае.

More from View Sofia

More Fashion