Следва

Много вкусен КИШ

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Малко вдъхновение в един прекрасен вторник...

Celebrities преди 9 години

Малко вдъхновение в един прекрасен вторник. Цитатите, които ни зареждат, усмихват, и ни карат да се чувстваме винаги по-щастливи и по-уверени в себеси:

Коко Шанел

 "Създадох живота си приемайки, че всичко, което не харесвах има противоположност, която бих харесала".

Из "Плажът"

"Аз все още вярвам в Рая. Но не го търся. Раят не е място. Това е мигът, в който усещаш, че си част от нещо истинско и този миг живее в теб завинаги".

Джордж Карлин 

..."Запомнете! Отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги! Кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.

Казвайте „обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Дръжте се за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас. Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.

Защото животът се измерва не с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни".

Джон Ленън

"Когато бях на пет, мама винаги ми казваше, че щастието е ключът към живота. Когато тръгнах на училище, ме попитаха какъв искам да стана, когато порасна. Аз отговорих "щастлив". Те ми казаха, че не разбирам задачата, а аз им казах, че те не разбират живота".



Уейн Дайър

"Когато изстискваш портокал, получаваш портокалов сок, защото това има във вътрешността на портокала. Същият принцип важи и за теб. Когато някой те притисне - подложи те на натиск - проявява се вътрешната ти същност. И ако тя не ти хареса, можеш да я промениш, като промениш мисленето си".

 

Дейл Карнеги

"Запомни, щастието не зависи от това кой си или какво имаш, зависи единствено и само от това за какво мечтаеш".

Леонард Финкел

"Нерешителността е убиец. Бъди уверен в своя избор. По-добре да вземеш грешно решение, отколкото да не вземеш никакво".

More from View Sofia

More Celebrities