Следва

Миналото: Звездите, години назад, в прекрасни носталгични снимки

3+3 въпроса към едно градско момиче: Петя

Петя Балева е трети курс студентка, специалност "Мода" в...

Други преди 9 години

Казвам се Петя Балева, на 21 и съм трети курс студентка - специалност "Мода" в Художествената академия. Не само уча "Мода", но и се занимвам с това.

V.S: Какво ти доставя удоволствие в града?
П: Родена съм в Севлиево, но това, което ми дава града, тук в София, е свободата, избора, динамиката, разнообразието, и ако не ни харесва нещо, то е, защото ние сме решили, че не трябва да ни харесва. Въпрос на избор и поглед над живота ни в София.

V.S: Какво ти липсва тук?
П: Какво ми липсва? Разбира се, че ще ми липсват много неща, понякога ми липсва енергия за всичко, което искам да свърша, но важното е да не липсват хора и амбиции, които да ме заредят с такава ...

V.S: Къде е мястото, на което е най-вероятно да се влюбиш?
П: Любовта... Тя не се намира на място и време, всеки ден и всяко място, всичко, което правя, искам да е свързано с нея, ако не е, значи няма смисъл да съм там.



V.S: Какво най-много обичаш да си купуваш?
П: Обичам, или по-скоро най-много се радвам на тези неща, които съм си купила спонтанно, тоест тези, в които съм се влюбила от раз. Най-често това са открития в second hand магазините, особенно любимо ми е да комбинирам едно по-скъпо пазаруване с едно по-изгодно, а определено имам и слабост към пазаруването на червила.

V.S: Какво ще сложиш в куфара си, ако се наложи да тръгнеш веднага?
П: Ако е сега... значи ще ходим на някое топло местенце и бих си спестила куфара. Червило, къси панталонки, очила, може би един асиметричен елек, който имам и дава опция за трансформиране в различни дрехи. Ще взема задължително и една положителна нагласа.

V.S: Опиши се с три думи?
П: Може би бих извадила опорните думи от всичко написано до тук: енергия, амбиция (надявам се да я притежавам и то достатъчно) и вдъхновение.



Петя е част от хората, които създават новата София, такава, каквато искаме да бъде – интересна, вълнуваща, пълна с енергия. Heineken отдава заслуженото на подобни личности и иска да открие още. Можеш да се включиш и ти и да ги споделиш с хаштаг #opensofia във Facebook, Instagram и Twitter. Снимай и не забравяй да добавиш хаштага!



Виж още снимки на Петя в Sofia Street Style >>>

ОТ ПОРЕДИЦАТА:

3+3 въпроса към едно градско момиче: Виктория
3+3 въпроса към едно градско момиче: Меги
3+3 въпроса към едно градско момиче: Теа



 

More Други