Следва

Звезден и недотам облечен Instagram

Директно от PR-a: " Мисис България Ана Иванова недоумява: Тачо и Калканджиева ли са най-важни за съдбата на България?"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която...

Други преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.


Мисис България Ана Иванова недоумява: Тачо и Калканджиева ли са най-важни за съдбата на България?

Дни след завръщането си в България от Монако, където живее през последните години, Мисис България Ана Иванова не спира да се изумява, че при толкова проблеми в страната, водещите новини започват и свършват с драмите на Тачо, жена му и любовницата му.

"Защо всички електронни медии, вестници и телевизии ни занимават с т.нар. "Vip" на България, съставен от хора, които меко казано не са добър пример за зриталите? Нали медиите трябва да ни информират и учат - и питам този формат какво точно обслужва с безобразията, представени като "Vip" в момента???
Идват избори, вдигат цената на тока, хората живеят с надеждата, че КТБ ще им върне паричките. Има хора без покрив след наводненията в България, всеки божи ден има най-малко 10 автомобилни катестрофи на пътя, поне 3-ма загинали, пълно е с насилие, несправедливост в съдебната система!!! .... Да изреждам ли още? Хора, събудете се! Кое е по-важно - да следим и четем за Евгения, Тачо и Зори, или да си зададем въпроса - как може България, която произвежда електричество да го продава на по-евтина цена на гърците и турците, а ние да плащаме повече от тях. Това е Парадокса в България и това би трябвало да ви вълнува!", категорична е една от най-успелите българки в чужбина. Единствената нашенка в партията на френския президент Франсоа Оланд се опитва да намери общото между дефиницията на понятието VIP и лицата, попаднали в реалити-формата на Нова тв.



"Дефиницията на абревиатурата VIP е Very Important Person, или в превод от английски - „важна за обществото личност”. Кои от тези личности и техните занимания са съществени за обществото?! Не виждаме нито един спортист, нито един политик, нито един бизнесмен. По-подходящо име би било "Психодиспансер" или "Изтрезвителното", както казва Валентин Кулагин", допълва Мисис България.
През 2012 г. тя получава покана да участва във френския реалити формат Secret Story France. Въпреки високия хонорар тя отказва да приеме поканата, тъй като е наясно, че това може да навреди след време на репутацията й.

"Защото знам, че има и утре, а не само 3 месеца заключена в къщата. Знам, че това може да ми изиграе лоша шега, ако един ден реша да правя сериозна кариера! И не съжалявам, защото знам, че има и УТРЕ! Във френските формати избягват да провокират участниците или поне, ако има провокация и проблем, не влизат и в най-малките детайли, за да го раздуят. Напротив - стараят се да го потушат, защото там има закони за правата на човека, имиджа му като личност и личното пространство. Закони, които се спазват! И не се излъчват в най-гледаното национално време", не крие възмущението си Ана Иванова.

More from View Sofia

More Други