Следва

Лудогорец - Реал Mадрид 1:1

Обичта на известните: новото азиатско гадже и Джонатан Рис Майърс

Новата възлюбена на скандалния Джонатан Рис Майърс, азиатската актриса Мара Лейн, се гмурна в светския живот по верния път...

Други преди 9 години

Новата възлюбена на скандалния Джонатан Рис Майърс, азиатската актриса Мара Лейн, се гмурна в светския живот по верния път - в лаконичен тоалет и съответния скромен грим, и на "правилното" мероприятие — благотворителна вечер в Дъблин, където при отсъствието на други звезди с пълна сила се наслади на 15-те си минути слава. Всъщност, от липса на внимание към личността си Мара не би следвало да се оплаква - в последните пет месеца, именно отколкото тя и Рийс Майерс са заедно, ирландските папараци непрестанно пъплят по петите им.

Според слуховете, звездата от "Дракула" и "Тюдорите" най-накрая се е измъкнал от алкохолно-наркотичната клопка и е готов дори да направи на гаджето си предложение за брак! Синеокият ирландец бил лудо влюбен в госпожицата, която, видно от снимките, е приносителка на очарователен азиатски сексапил и е доста интересна със слабата си фигура, екзотично лице и видимо добър стил.

Иначе, още през март таблоидите приписваха на Джонатан сериозни отношения и дори възможен брак с рускинята Мариника Смирнова, така че не би следвало и сега да се избързва с обещания за сватбени камбани, пък били те и само дело на мeдийни братя с вкус към пикантните любовни истории.

More from View Sofia

More Други