Следва

Импресии в “Червено”

Звезди и поклонници

Седмици наред урудливо джудже ни подканваше заплашително от билбордове...<@SITE_URLp>

Галерии преди 17 години

Седмици наред урудливо джудже ни подканваше заплашително от билбордове “Гледай и не вярвай на ушите си!”, известната народна фраза, почерпена от мъдростта на професор Юлиан Вучков. Рекламният трик винаги работи – отблъсква и шокира, но пък се запомня.
<@SITE_URLp>

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
Освен това шокът и ужасът са запазена марка на форматът Big Brother, чието второ VIP издание стартира снощи, понеделник, 26 Март, с живо предаване от Къщата.
VIP персоните триумфално се точеха един по един, като парада на суетата поведе половинката на Азис – Китаеца, а последен влезе самият Азис. Още две свързани сърца са вътре – Венета Райкова и съпругът й Тишо. Явно този сезон любовта ще бъде насякъде. Здравко, победителят от предишен Big Brother, избра романтиката на телевизионния екран, за да предложи брак на майката на детето си. Той е и един от съмнително-вип лицата в къщата, заедно с малка мис “любовница”, голяма Мисис България и представител на политиката.

Представителите на музикалния ни елит са в изобилие – Калин Вельов, Десислава, Петя Павлова, Азис, с повече желание дори Катето Евро би могла да се присъедини към тях.

При все това, ако търсите допир до изкуството, послушайте по-добре някои от необработените още “гласове” в Music Idol, вместо “звездните” скандали на известни и неизвестни наши сънародници.
<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Галерии