Следва

Петъчна доза СЕКС: Брадли Купър - романтикът със слабост към жените

Men's exhibit: Мъже със стил – Фарел Уилямс

„Модата трябва да отразява кой си ти, това което чувстваш в момента и къде отиваш. Тя не трябва да бъде ярка, не трябва да бъде крещяща. Просто трябва да бъде теб.” – Фарел Уилямс...

Лица преди 9 години

„Модата трябва да отразява кой си ти, това което чувстваш в момента и къде отиваш. Тя не трябва да бъде ярка, не трябва да бъде крещяща. Просто трябва да бъде теб.” – Фарел Уилямс

Фарел е весел и пълен с енергия, работи много и неуморно, като звукозаписен артист, продуцент, музикант и моден дизайнер и въпреки натоварения график му остава време да изглежда безупречно. Винаги! Списание Esquire го обявява за най-добре облечен мъж за 2005 година и от този момент насам той постепенно започва да се превръща в икона на стила за много млади мъже, които искат да притежават част от неговия „готин без усилие” шик.

През годините стилът му се развива от типичен "скейтборд стрийт"  в това, което мислим, може да се нарече съвременен джентълмен. Той и Кание наистина вдигат високо модните залози в музиката, загърбвайки обичайните широки дънки и бели тишърти за сметка на строго индивидуалните си комбинации от дрехи, които подчертават дебело тяхната индивидуалност.



Но да се спрем на Фарел, който излъчва точната доза стил и артистичност, разчитайки единствено на усета си, когато избира своите аутфити, смесица от ярки цветове, десени и ключови аксесоари като шалове, слънчеви очила и часовници. Той вярва, че отличителният му стил го себеизразява и му е верен дори и в най-обикновени ситуации, като разходка из града.

Неговите ежедневни одежди например, може и да са удобни, но в никакъв случай не са за сметка на личните му модни убеждения. В повечето случаи това са обикновени комбинации от дънки, тениски с графични илюстрации, суичъри, кожено или бейзболно яке, маратонки или кецове, но поднесени по толкова артистично-забавен начин, че няма как да не бъдат забелязани в сивотата на града.


Ключовите елементи в този случай са:

удобни дънки
готин суйчър с цип или без
тениска с щура графика
кецове
шапка
очила
и яке за финал








За официални събития, сладкият американец обикновено съчетава черни кожени обувки, дънки с риза и елече. Често комбинира тъмен деним със смокинг или сако, което му придава елегантен, но леко небрежен вид. В тези ситуации той отново не прави никакъв компромис с индивидуалността си и многократно доказва, че  може да носи всичко по един страхотен и забавен начин, за което му благодарим.



Ключовите елементи в този случай са:

тясна риза
елече
кожени обувки
тъмни джинси
сако
аксесоари – кърпичка в джоба на сакото, часовник, папионка или каквото ти хрумне.

Фарел е един страхотен пример затова как може да се изгради разпознаваем, но строго индивидуален стил, крещящ в очите на всички "cool", но без да се натрапва и дразни. "Най-щастливият човек" определено е много повече от дрехите, с които се облича, но гарантирано е някой, от когото има какво да научиш затова как да изглеждаш и да се носиш. Като за начало можеш да започнеш с това да не пренебрегваш никога аксесоарите, защото именно те придават уникален завършек на външния вид, или поне това намирме сред съветите на Фарел за добре изглеждащия съвременен мъж.





 

More Лица