Следва

Най-близките хора на съквартирантите влизат в Къщата

Петъчна доза СЕКС: Тъмният рицар Крисчън Бейл

Петъчното ни вдъхновение е 40 годишният красавец Крисчън Бейл. Нека си го признаем, той е адски секси...

Други преди 9 години

Петъчното ни вдъхновение е 40 годишният красавец Крисчън Бейл. Нека си го признаем, той е адски секси. Може и да не най-веселият и най-лекият човек наоколо (освен може би в „Gotham“), но определено компенсира това с жарката си интензивност, която го прави повече от горещ.



Дали се бори с дракони, играе го психопат, усъвършенства магически трикове или надхитрява Жокера, в един момент той просто изчезва със залеза, появявайки се на кафе във Флоренция. Толкова романтично! В следващ момент пък го получаваш без риза, което не е никак зле, имайки предвид пристрастията ни към атлетичната му фигура, палав поглед, чаровна усмивка и бохемски непокорна коса, а, докато се обърнеш, той е тръгнал да спазява бездомни кучета и котки, като част от различни благотворителни отганизации, занимаващи се с изоставени животни.

Звучи примамлив като предложение, затова нека да го обобщим: Сравнително млад, относително красив, значително интелигентен и талантлив, с доказано високи доходи и много добро сърце. Мммм! Но горе ръцете от него! Ние си бяхме първи!

More Други