Следва

Men’s exhibit: Един ден на Viktor&Rolf

Петъчна доза СЕКС: Арън Тейлър Джонсън, синеокият властелин на женските сърца

Красиви рошави къдрици и дълбоки сини очи. Да, звучи като клише, но съвсем не е, когато става дума за Арън Тейлър Джонсън. 

Други преди 9 години

Красиви рошави къдрици и дълбоки сини очи. Да, звучи като клише, но съвсем не е, когато става дума за Арън Тейлър Джонсън.

На скромните 24, супер талантливият актьор ще се нуждае от доста време, ако реши да изслуша всичко, което сме му намислили до край. Но съвсем без да го обременяваме, днес по петъчно, му посвещаваме един куп редакторски мисли и стенания.



И съсредоточени в това да мечатем за по-светли времена в прегръдките на подобен блондин, почти не ни остават думи за казване. Само ще ти припомним, че евентуално го познаваш като любимия на Ана Каренина в едноименния филм, където си партнира с Кийра Найтли, или пък си го мернал в "Диваци" ("Savages"), където образа на слънчевия сърфист с непокорните дредове страшно му отива.



Съвсем скоро ще го гледаме и в Avengers: Age of Ultron, но всъщност това е без значение за желанията ни, които спрямо него, остават съвсем непокътнати и цели. Непокорната смесица от рокендрол и уязвимост, артистичен и бохемски стил му носят титлата „Най-стилен мъж” според списание GQ преди няколко години, а днес го вкарват в нашата обилна доза СЕКС, от която така силно се нуждаем. Време е, момичета, да се разходим по цялото му тяло в галерията горе....



 

 

More Други