Следва

Черна пола от сутрин до мрак

За твоята луксозна Коледа

Нежното мъждукане на изгарящата свещ с лек аромат на ванилия поставя началото на един незабравим момент. Дълго чакани...

Fashion преди 15 години

Нежното мъждукане на изгарящата свещ с лек аромат на ванилия поставя началото на един незабравим момент. Дълго чакани и много християнски, Коледните празници са времето, в което обръщаш внимание на най-милите и скъпи хора. Повод да им припомниш за силните ти чувства и да ги накараш да са специални. Те не заслужават много, а страшно много, нещо уникално, луксозно и ценно. И ако не знаеш, че хубавият и неповторим подарък прави чудеса, можеш да се увериш. А в предстоящите зимни дни те се случват най-добре в магазин КУЛТ в ЦУМ:

AD Coin – White Diamond Limited Edition
72 бели диаманта с високо качество са разположени в центъра на кръгла като монета рамка от чисто сребро - идеални за всеки вечерен повод. Подари му ги с много любов и в комплект с красиво предложение за празничната нощ.


Ръкавели Jester дизайн с диаманти
Прозрачен блестящ и плътен емайл формира артистичната геометрична форма на кръглите Jester Cufflinks. Семпли и с класически съвременен дизайн, подходящи за всякакви случаи. За изключително възприятие, този дизайн е също така наличен и в Apex вариант, периферията, на които е украсена с 64 бели диаманта. Продуктът се предлага в лимитирана серия само от 100 броя за целия свят, номерирана отстрани на рамото на закопчаването.
 

 


Ivanhoe
100% класически лукс от масивно злато и сребро, за перфекционистите диаманти и в комбинация с рубини, сапфири или смарагди, произведени в съответствие с най-високите естетически и технически стандарти, са за теб. В KULT, ЦУМ са две от изделията - химикалка и писалка от 18кт масивно жълто злато, всяка от които украсен с по 6 диаманта и на цени от 25 950 и 22 750 лв.
Top Wesselton VVS, общо 0.15 carats. Основна отличителна черта - използването на "coat of mail" или ризница-броня, изтъкана от злато около централната част, а оттук и името на "Ivanhoe".




Caran d’Ache of Switzerland има удоволствието да ви представи Limited Edition на Buddha Emerald, шедьовър на ювелира Edouard Jud. Всяка от линиите е произведена точно в 10 екземпляра, писалка или ролер. Отличава се с гравираните лица на Buddha по цялото тяло, а върху капачката - смарагд. За мъжa с вдъхновението - този, който също като Буда търси истината за живота в самия себе си.


 


Chinese Poem на Caran d' Ache
Детайлите, които се разкриват при писалката Chinese Poem на Caran d' Ache, са изключителни дори и според най-претенциозните и високи стандарти на колекционерите. Тялото е запечатано в клетка от благороден метал Chinese Poem, финално завършена в елегантна черна кутия. 10 от писалките Limited edition Caran d' Ache Chinese Poem са изработени от злато, а 50 са от масивно сребро 800. Съвършената писалка за мъжа с литературна мисъл.




“Perles de Caran d’Ache” Harvest
Следвайки лансирането на лимитирана серия, Caran d’Ache изписва нова страница в прекрасната история на перлите с колекцията Harvest, изцяло посветена на типа Акоя. От специалното издание можеш да избираш между писалка, ролер и химикалка, изработени от стомана, сребърно покритие и платинен завършек. От това колко общо са скъпоценните перли от типа Акоя са събрани в света, зависи колко скъпоценни писалки ще бъдат произведени от “Perles de Caran d’Ache” Harvest. Елегантната изненада е в аксесоар от телешка кожа за бюро, във формата на мида.





За щедрия мъж, който държи на скъпите спомени върху махагоновото си бюро. Пожеланията са да успее да запази чистото си сърце и благородство.




Caran d’Ache “Diamond & Lines”
Manhattan, Hong Kong или Shanghai - най-високият етаж на кулата. Сила и контрол играят своята игра там. Във вертикална колона на светлината през скритото пробляскване на черен диамант. Изискаността в бизнеса. Великолепното сияние от знаците на китайския лак с единична прецизна линия, елегантна и изящна. Очевидната и красноречивата красота на “Diamond & Lines” е показател за техническо майсторство и иновативна сила на Caran d’Ache. Тази нова линия е създадена и разработена като част от престижната колекция Hexagonal, в коята има писалка, ролер, химикалка и молив, както и подхождаща им запалка. За изискания мъж, който държи всичко да се случва елегантно.
С пожелание да достигне висотата, която заслужава.




Колекция лимитирани продукти на S.T.Dupont
„Ню Йорк 5-то Авеню” отдава почит, както на уникалния град Ню Йорк, така и на великите френски интериорни дизайнери като Жан-Мишел Франк и Емилио Тери, които са създали вътрешния дизайн на частните апартаменти и офиси на аристократичния Йист Сайд и модното 5-то Авеню, през 30 и 40 години на миналия век. Преплетени завъртулки и арабески характеризират декорацията, а материалите са студени и изискани. Огледала, бронз, мрамор и лак - блестящо и достатъчно изящно за американското висше общество.

Концепцията на братя Дюпон е именно в пресъздаване на творчеството на двамата велики декоратори, изразена в лимитирана серия запалки и пишещи средства с позлатени решетки. Арабеските са препратка към кълбото на света, който носи статуята на Атлас пред Рокфелер център. Шоколадово сивият лак преповтаря цвета, в който дизайнерите са декорирали апартаментите, отзвук е на тяхната дискретна атмосфера, излъчваща изтънченост. Подходящ подарък за естети и артисти със завидни знания по История на изкуството.

Всички продукти за твоята луксозна Коледа ще намериш в бутик KULT в ЦУМ, ет. 1.

More from View Sofia

More Fashion