Следва

Анита Екберг, La Dolce Vita и след това...

48-годишната Салма Хайек в супер секси дреха на партито на Шон Пен

Поредна благотворителна вечер на Шон Пен от поредицата «Приятели на Хаити», провеждана от...

Други преди 9 години

Поредна благотворителна вечер на Шон Пен от поредицата «Приятели на Хаити», провеждана от актьора ежегодно, и великолепни жени по повода, събрани на едно място. На партито в събота на едно място се събраха освен любимата на Пен - актрисата Чарлийз Терон, още Памела Андерсън, Рийз Уидърспуун и фантастичната 48-годишна вече Салма Хайек в жестока тъмносиня рокля, смела, но чудесна върху излятата й фигура.

Салма носи роклята със завидно самочувствие, както и й се полага - тъмната дреха в синьо е с дълбоко деколте, гол гръб и акцент от дантела по двете страни на тялото, демонстриращ перфектно отсъствието на бельо.



Актрисата позира с удоволствие на фотографите, наслаждавайки се на достойнствата на фигурата си. В перфектна форма, Салма оправдава казаното неотдавна в свое интервю, а именно, че се е научила да се занимава със спорт и да следи за храненето си от момента, в който, по време на бременността и раждането си е напълняла твърде много: «По време на бременността си наддадох много и получих възможността да видя себе си в огледалото съвършено безформена. Просто тогава беше така. И не съжалявам за този момент нито секунда. Но след него започнах да ценя тялото си!»


Салма Хайек и Рийз Уидърспуун

В същото време Чарлийз Терон и Шон Пен, които, според слуховете, в скоро време ще минат под венчило, позират пред камерите, интимно хванати за ръка.


Чарлийз Терон и Шон Пен

Чарлийз носи къса рокля с връзка през шията и дължина над коляното, в комбинация с класически сандал с каишка и вързана коса, която според нас много й отива и я прави млада и много секси.




Памела Андерсън и Сам Симон


Рийз Уидърспуун

More Други