Следва

Големите любовни истории: Марина Абрамович и Улай

Ирина Шейк и Кристиано Роналдо решиха да се разделят

След връчването онази вечер на поредните награди Златна топка в Цюрих, респективно поредния, трети...

Други преди 9 години

След връчването онази вечер на поредните награди Златна топка в Цюрих, респективно поредния, трети триумф на португалеца като Най-добър футболист в света за годината, и съответно звездното отсъствие на дългогодишната приятелка на футболиста - рускинята Ирина Шейк, от церемонията, беше безгранично ясно, че нещо не е наред. Това първо, и още - че съвсем скоро ще плъзнат догадки защо така се случи.

Към момента слухът, че една от най-атрактивните светски двойки на съвремието се е разделила, е доста плътно стелещ се, като основна причина е освен отсъствието на Ирина на важното мероприятие в швейцарския град, още фактът, че за първи път Роналдо изобщо не спомена любимата си в своята тържествена реч.

Оказва са май всъщност, че разривът в отношенията на двамата млади се е случил далеч преди събитието в понеделник. Първо Ирина замина да почива на тропически остров без гаджето си, където и посрещна своя 29-и рожден ден, а после доля масло в огъня, като пусна в Instagram своя снимка с отпечатани пясъчни ръчички на дупето.



Което никак не се връзваше с евентуална неочаквана визита на Роналдо, който по това време беше на Шампионата по футбол на Испания.

Още преди няколко месеца плъзна слух, че с техните отношения е свършено. Тогава двойката се постара да разсее всички подозрения, като се появи заедно на червения килим при връчването на футболните награди LFP Awards в Мадрид.

Какво точно се случва този път и дали пък сценарият не се повтаря, не е ясно, а и нито Ирина, нито Кристиано коментират дори и с половин дума каквото и да е по темата.

Но, както се казва, лош ПР няма, предстои да видим...

More Други