Следва

Създай стила си

Мода от червения килим - Yves Saint Laurent Trib Two Platform

Хубавото на една изминала година, особено в модно отношение е, че можем да отсеем добрите и лошите неща, да се поучим...

Fashion преди 15 години

Хубавото на една изминала година, особено в модно отношение е, че можем да отсеем добрите и лошите неща, да се поучим от грешките си и да запазим това, което наистина е красиво и има бъдеще.

Така и по червения килим на 2008-ма имаше и добра и лоша мода, имаше малки и големи грешки, имаше и дребни несъответствия, и както всяка поредна година звездната пътека помни всичко и не прощава току-така. Най-доброто обаче винаги има своите последователи и често се превръща в тренд сред модните икони.

През 2008-ма определено това бяха високите платформи, с ток и цветна подметка Yves Saint Laurent. Вариантите от класическата обувка, през отворени пръсти, до изумителните боти над глезена, минаваха по червените пътечки като истинско събитие.





Първа 14-сантиметровите токове разходи супер моделът Коко Роша. Представата за височината й стигна 2 метра. Наоми Кембъл показа, че й стоят точно толкова секси, колкото и на снимките за рекламаната кампания на марката. Видяхме ги върху Кристина Агилера, Дженифър Лопес, дребничката Луси Лио и Вики Бекъм, изнендващо последна.

Истината в наложилия се тренда обаче не се крие само в прелестния им вид и цветната подметка. Въпреки височината им, притежателките им твърдят, че са много удобни за носене, повече от главозамайващите Louboutin например.

More from View Sofia

More Fashion