Следва

Обичта на известните: нова порция страст от Ирина Шейк и Брадли Купър

Първа снимка на бебето на Блейк Лайвли

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс станаха родители малко преди Новата 2015 година, но първата снимка на дъщеря си актьорите пуснаха едва днес...

Други преди 8 години

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс станаха родители малко преди Новата 2015 година, но първата снимка на дъщеря си актьорите пуснаха едва днес, почти половин година след появата на попълнението в семейството. Кадърът е пропит от нежност, на него се вижда мъничка ръчичка, стиснала татково пръстче.

"Борбата с пръсти не винаги е честна. Всъщност, моята ръка е по-малката", - подписа Рейнолдс снимката, публикувана в Instagram, където страницата му е едва на четири дни.

Отговор на съобщението даде Блейк, добавяйки сред останалите коментиращи и нещо от себе си: "С това моят мъж се присъедини към Instagram."

Припомняме, че Рейнолдс и Лайвли се запознаха на снимките на филма "Зеленият фенер" през 2011 година, и още на следващата есен се ожениха тайно в Южна Каролина. Новината за бременността си Блейк сподели сама през октомври 2014 година, като публикува на собствения си сайт снимка, на която прекрасно се вижда закръгленото й коремче. За новото попълнение в семейството на актьорите стана известно в началото на януари.

More Други