Следва

Гери Халиеул се омъжи за шеф във Формула 1. Елегантната сватба в снимки

Директно от PR-a: "Ясновидка № 1 Ивелина Христова: Бог ще помогне на България, след 4 години идва разцвет"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза...

Лица преди 8 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.


Ясновидка № 1 Ивелина Христова: Бог ще помогне на България, след 4 години идва разцвет

Победителката от реалити формата "Ясновидци" Ивелина Христова е оптимист за предстоящото развитие на страната ни, както и за решаването на световните проблеми. След финала на шоуто тя живее в родния Пловдив, където има кабинет по алтернативнаи терапии с ясновидство и масажи, в съчетание с релаксиращи техники, като йога Нидра, отпускаща гимнастика, утвърждения за здраве и щастие, восъколеене, на фона на музика за релакс, биоенергийни терапии юмейхо и др. астрогадания или гадания с ангелски карти и таро, гледане на кафе и ясновидство. Тя изработва също талисмани и амулети от глина, помогнали на много хора, които ги притежават.

Нейната дарба е изследвана и потвърдена от специалисти - по време на заснемането на филма "И това е България" в Шуменския университет бяха направени редица изследвания в единствената в България интердисциплинарната лаборатория за екстраординарни феномени от физици, химици, биолози, лингвисти, медици и др.Там се правят тестове повече от 20 г. За всичките тези години под 5 процента от изследваните там са показали резултати, различаващи ги от останалите. В лабораторията е изследвана и Вера Кочовска. Ивелина показва поразяващи резултати и смайва учените. Всичко това е документирано във филма” И това е България”.

Ето и нейната дългосрочна прогноза за България и света:

"Сега ситуацията в България е объркана, несигурна и всичко е в някакъв застой. Това се усеща от всички. Страхът, който ни обзема, запушва ушите и затваря очите ни към доброто и изобилието. Трудно може да се вдъхне вяра в отчаян човек. Трябва да призоваваме Бог и да вярваме в силата му, за да се спасим от беди и обезсърчаване.

Изобилието ще достигне пак имащите.

На фона на всичките катаклизми, бедност, безпаричие, което е обзело страната, ще се появи прояснение.

Нови граници ще се отворят. Хората ще имат избор, но въпреки възможностите за пътуване, ще предпочетат да се приберат в родината си. До четери години ще се усети промяната. Селата ще придобият нов облик. Селското стопанство ще се развие по нов начин. Ще бъде помислено за това. България е богата страна. Искат я от две места, защото е на важен кръстопът. Имаме си природни дадености . Туризмът също ще се развива и разширява. Още не му е дошло времето. Страната ще печели и благоденствието ще стигне и до хората, които го търсят. Съзнанието им ще се промени. Изпитанието ще ги поучи.

„Бяла вълна” от Изтока ще е в помощ за България. Така го виждам!

Управлението на света ще стане единно. Бежанци ще се заселват от едно место на друго. Общ език ще се говори. Технологиите рязко ще се развият, макар и да има риск от хаос. Изобретения и открития ще променят икономиката и енергетиката.

Бедните райони ще страдат. Катаклизми, бедствия и климатични промени ще ги застигат. Войните ще са за богати територии. Заместител на петрола ще има. Планът на някои високопоставени управляващи света ще бъде осуетен от Висша сила по непредвиден от тях начин. Доброто ще надделее!", оптимист е Ивелина Христова, която споделя прогнозата в нейния сайт www.ivelinahristova.com.



Допълнителна информация за Ивелина Христова:

На 16 г. участвала в конкурс Мини мис заедно с Венета Райкова, тръгнала си демонстративно, защото спечелила Вената и това според Ива било абсолютно нагласено. Загубата обаче така я амбицирала, че малко по-късно безапелативно се наложила като красавицата на околията - станала мис Пролет в Пловдив, мис Велинград, избрали я за рекламно лице на заводите за пластмаси в Асеновград.

39-годишната апетитна и свободна блондинка няма гадже. Но има един несполучлив брак.

Развела се малко след като родила сина си Виктор. "Опитвала съм да се върна при бащата, не се получаваше. Разделени повече се разбираме. "От раздялата са минали 9 години, но Ива си има стрес "от първия път" и все още предпочита да не излиза често от къщи и да се занимава с малкия и с фирмата за недвижими имоти, която имат със сестра й.

Оказва се, че дарбата й дава предимство пред другите простосмъртни брокери. Ива може да види мястото, където се намира продаваният имот, както и къде живеят хората, които го продават. От молитвите Ива редовно си казва "Отче наш". . След победата в "Ясновидци" телефонът й непрекъснато звъни, хората от махалата я поздравяват с респект, а децата от класа на Виктор й искат автографи, но Ива като че ли все още не осъзнава напълно какво й се е случило и продължава да живее по старому… Естествено, с малка разлика. Когато е силно развълнувана или ядосана, крушките, компютърът, че дори и телевизорът в къщи гърмят, а часовниците и джиесемите спират .

Интересът към Ивелина расте, хора от страната и чужбина търсят услугите и. Интересен феномен е, че сестра и Милка притежава също такава дарба . Учени са ги уверили, че е възможно между сестри или братя да съществуват тези способности . Това е доказано чрез редица изследвания.

More Лица