Следва

Светски дебют за дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук

Обичта на известните: Криси Тейгън и Джон Леджънд в любовен дует за DuJour

Тези двамата сладури ни стават все по-симпатични с всеки изминал ден...

Други преди 8 години

Тези двамата сладури ни стават все по-симпатични с всеки изминал ден. Има нещо много екзотично и харизматично в двойката им, а и са толкова искрени и откровени в думите, жестовете и дори снимките си, че няма как да не ги хареса човек.

Само преди дни, те се появиха на страниците на DuJour в секси фотосесия, която надниква в делниците и празниците на семейство Леджънд, както и под дрехите на сладката Тейгън. 

Криси и Джон са една от най-стабилните и влиятелни двойки в света на шоубизнеса. Двамата все още нямат деца, въпреки че са женени от няколко години, но красавицата споделя в интервюто за изданието, че със съпруга ѝ мечтаят за голямо семейство.

„Ние наистина искаме да имаме много деца, подобно на Брад Пит и Анджелина Джоли. Бих се радвала да имам три или четири биологични и няколко осиновени. Така че планирам основно да съм бременна до края на живота ми. Като гледам Ким Кардашиян, смятам че женските тела стават по-красиви след раждането на дете. Мисълта, че ще имам по-големи гърди, определено ме радва, а и Джон обича бременните жени по принцип!“

Пожелаваме им на тези сладури да им се сбъднат наследниците, пък дотогава се наслаждаваме на любовта им от кадрите долу...





 




 
















More Други