Следва

Бебето на Дичо видя морето за първи път

Обичта на известните: Марая Кери и Джеймс Пакър отиват май към сватба

Романът на Марая Кери с милиардера Джеймс Пакър се развива стремително: само преди няколко дни колеги за пръв път споменаха за връзката...

Други преди 8 години

Романът на Марая Кери с милиардера Джеймс Пакър се развива стремително: само преди няколко дни колеги за пръв път споменаха за връзката, а сега вече се носят вълма от слухове, че май се отива към сватба.

Запознати твърдят пред журналисти, че Джеймс и Марая се срещат едва от дни, но бизнесменът вече е предложил брак на певицата.
Всъщност, поп дивата още не е разведена официално с Ник Кенън, така че на прочутата австралийка ще й се наложи мъничко да почака.

В обкръжението на певицата наричат подобно бързане безумие, но споделят и факта, че самата тя няма нищо против да се свърже в брак с новото си гадже.

Иначе, в точно този момент, Марая е на пътешествие с Джеймс на разкошната му яхта Arctic P. Неотдавна на гости на същото плавателно чудо беше бившата жена на бизнесмена Джоди Миарес: по всичко личи, че бившите съпрузи са запазили отлични отношения.


Джоди Миарес, Марая Кери и Джеймс Пакър

Преди време Джеймс беше известен като гадже на Миранда Кер. Допуска се, че с Марая Кери го е запознал режисьорът и продуцент Брат Ратнър, който е и негов бизнес-партньор.


Джеймс Пакър

More Други