Следва

Анна Вялицина роди щерка на вицепрезидента на Yahoo

Петъчна доза секс: Световни мъжки модели за схрускване, част II

Докато гледахме как през месеца на мъжката мода оттук и оттам непрестанно изскачаха нови лица...

Други преди 8 години

Докато гледахме как през месеца на мъжката мода оттук и оттам непрестанно изскачаха нови лица, ние решихме, че имаме нужда от бърз обзор на старите, доказаните, най-добрите модели от силния пол. Миналия петък въздишахме по първата доза легендарни красавци и нямахме търпение да дойде този, за да си вземем още една. И ето я и нея – втората група знаменити мъжки модели, които, за да се задържат толкова време на сцената, освен секси красиви явно са и секси упорити.

Маркус Шенкенберг



Всеизвестен с впечатляващата си физика и падащи коси, Шенкенберг е незабравим в известните реклами на фотографа Ричард Аведън за Versace. Сега, Маркус продължава да работи като модел, но има и фитнес империя.

Алекс Лундквист



Някога с дълга коса, през 90-те Лундквист е олицетворението на „хипстър“ красотата, нещо като моделската версия на обсесии като Итън Хоук и Джони Деп. Алекс вече е с къса коса, но е точно толкова секси, колкото и преди.

Андре Валенкозо

Андре е абсолютен любимец на холандското фотографско дуо Инес и Винуд, които неведнъж са го снимали за издания като V Magazine, Vogue, Arena Homme Plus. Участвал е и в кампании на редица марки, сред които Chanel, Jimmy Choo, Giuseppe Zanotti.

Габриел Обри



Обри е бил лице на всичко, от луксозни марки до луксозни молове, но моделът може би е най-известен като бащата на детето на Холи Бери и разни истории около приключилата им връзка.

Джейми Дорнан



Светът може би го познава като Крисчън Грей, но всъщност преди киното Джейми има дълга кариера на модел, включваща кампании за ценителите на красиви мъже Calvin Klein. Ако искате да разберете още любопитни факти за Джейми преди ролята му в „50 нюанса сиво“, четете тук>>

Лари Скот



В началото на нашия век е практическо невъзможно разлистването на списание без среща с великолепното лице на Скот - неговата Acqua di Gio кампания е навсякъде. Днес, той продължава да бъде модел, но като допълнение на втората му работа на фотограф.

Патрик Петитджин



Когато се появява на сцената във втората част на 90-те, елегантният, избръснат вид на Патрик му осигурява място за, разбира се, Calvin Klein, заедно с Кристи Търлингтън и Кейт Мос. Днес си има секси брада и е лице на Bulgari.

Тайсън Балу



От 90-те насам, бронзовият тексаски красавец работи непрестанно, а Calvin Klein и Vogue продължават да го търсят, така че изглежда се справя добре.

Марлон Тексейра



Бразилия е благородна почва за модели-таланти. Атлетичен, елегантен и безспорно секси, Марлон Тексейра е мъжкият вариант на суперзвезди като Жизел Бюндхен и Алесандра Амброзио.

Тони Уорд



Някога гадже на Мадона, Тони Уорд е участвал в книгата “Sex” и видеото към „Justify My Love“. Сега, три десетилетия, десетки корици на списания и още толкова кампании по-късно, Уард е вече прехвърлил 50-те и все пак е лице в новата кампания на Givenchy.

More Други