Следва

Големите тайни на малките… елда, киноа, чиа, спирулина...

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Днес отваряме старите книги, прочитаме и препрочитаме редовете, които някога са ни вдъхновявали и избираме няколко цитата...

Celebrities преди 8 години

Днес отваряме старите книги, прочитаме и препрочитаме редовете, които някога са ни вдъхновявали и избираме няколко цитата, с които се понасяме по вълните на мъдростта, красиво облечени в думи и зареждащи ни с настроение и оптимизъм.

"Земя на хората" - Антоан дьо Сент-Екзюпери

"Като че съвършенството се достига не когато няма вече що да се прибавя, но когато няма какво повече да се махне."

"Ловецът на хвърчила" - Халед Хосейни

"— Когато бях много малък, веднъж се качих на дървото и ядох зелени, кисели ябълки. Коремът ми се поду и стана твърд като барабан. Много болеше. Мама ми каза, че ако бях изчакал ябълките да узреят, нямаше да се разболея. И сега, когато много искам нещо, винаги си спомням какво каза тя."

“КАЛУНЯ-КАЛЯ” - Георги Божинов

"Човек не иска да му говориш истината. Отсрещният човек иска да му говориш това, което той мисли.“ 

"Братя Карамазови" - Фьодор Достоевски

"Наистина понякога се говори за „зверската“ жестокост на човека, но това е страшно несправедливо и обидно за зверовете: звярът никога не може да бъде така жесток като човека, така артистично, така художествено жесток."



"Яж, моли се и обичай" - Елизабет Гилбърт

"Що се отнася до мъжете, в живота си съм вземала не малко прибързани решения. Винаги съм се влюбвала през глава без да преценявам риска. Имам такава особеност: виждам в хората само доброто, но и предполагам, че всеки притежава нужните емоционални качества, за да постигне съвършенството. Колко пъти се влюбвах в това "съвършенство", а не в самия мъж, а после дълго се залавях за отношенията (понякога даже твърде дълго), все чаках, кога моя възлюбен ще осъществи своя потенциал. В любовта аз неведнъж ставах жертва на собствения си оптимизъм.

"Човек на име Уве" - Ф.Бакман

"Тя никога не попита как е живял, преди да я срещне. Ако обаче някой го попиташе, той щеше да отвърне, че не е живял."



"Гордост и предразсъдъци" - Джейн Остин

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.