Следва

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц Джуниър отпразнуваха 13 години от брака си

Петъчна доза секс: Гореща порция Джо Манганиело

Най-горещият върколак в телевизионния ефир е нашата пареща петъчна доза секс...

Други преди 8 години

Най-горещият върколак в телевизионния ефир Джо Манганиело днес е нашата пареща петъчна доза секс. Сещаме се за него покрай наскоро излезлия филм Професия: Стриптийзьор 2.

На 38 години, чаровникът дължи голяма част от атрактивната си визия на смесеното си потекло - баща му е роден в района на Авелино и Месина в Южна Италия, а във вените на майка му тече интересна смесица от арменска, хърватска и австрийска кръв. Ако питате нас, миксът се е получил доста добре, защото Джо безспорно е атрактивен и горещ.



След много аплодирани театрални и музикални роли, докато още учи, Джо бързо се насочва и към телевизията. В началото епизодични роли в “Как се запознах с майка ви” и “От местопрестъплението: Ню Йорк” го представят на жадната за хубави мъже женска публика, но истинският успех за него идва, когато той се хвърля с главата надолу в сериала за вампири “Истинска кръв”. Там Манганиело изиграва върколака Алсид Херво, а лудориите, които върши в лентата му печелят милиони верни почитатели. Ние също влизаме в тази графа. Затова днес, следобедно си го причиняваме. С порция секси снимки за гледане...  

More Други