Следва

Хайдън Панетиър: "Следродилната депресия е ужасна"

Петъчна доза секс: Обаятелният викинг Травис Фимел

Той е първият модел сключил договор с Келвин Клайн за 6-цифрена сума. Не обича социалните мрежи и не се задържа пред компютъра си за повече от 10 минути...

Други преди 8 години

Той е първият модел, сключил договор с Келвин Клайн за 6-цифрена сума. Не обича социалните мрежи и не се задържа пред компютъра си за повече от 10 минути. Твърди, че е изключително тих човек, абсолютен домошар, обичащ риболова и обожаващ да бъде заобиколен от деца. Да бъде в центъра на публичното внимание никога не е било негова цел. Единствената причина, поради която се захваща с киното, е да натрупа достатъчно капитал, за да си устрои своя собствена ферма. Колкото повече дълбаем в дълбините на неговата особа, толкова по-приятно ни става. Той е Травис Фимел – нашата петъчна секси слабост.

Със сигурност го помните, дали като русокосия Тарзан в едноименния сериал от 2003 г. или като съобразителния пълководец Рагнар от хитовата поредица "Викингите“, чийто четвърти сезон трепетно очакваме в началото на 2016. Лекотата, с която Травис се преобразява от типичното моделско лице от началото на века до примитивния и брутален образ на викинга, ни изумява и привлича едновременно.

С невинна носталгия от дългите руси кичури ала Брад Пит през 90-те и с абсолютното одобрение на дозата дивашки стил, ти го поднасяме от-до днес.

More Други