Следва

Петъчна доза СЕКС: Стивън Джеймс

Хайдън Панетиър: "Следродилната депресия е ужасна"

Тя е малка и нежна, и още по-малка и нежна в обятията на годеника си - грамаданския Владимир Кличко. Помним Хайдън Панетиър като много бременна и сме сигурни, че никак не й беше леко...

Други преди 8 години

Тя е малка и нежна, и още по-малка и нежна в обятията на годеника си - грамаданския Владимир Кличко. Помним Хайдън Панетиър като много бременна и сме сигурни, че никак не й беше леко.

Междувременно, месеци след раждането, американката даде интервю, в което откровено разказа колко трудно й е било да роди бебето Кая Евдокия.

"Преди бременността тежах 50 килограма, в последните месеци обаче стигнах 70, и това при моя ръст!" — ожали се 26-годишната блондинка, която е висока 152 см.
Проблемите с излишните кила стават причина, или да кажем, една от причините, за следродовата депресия на майката: "Някои жени си мислят, че със сигурност ще полудеят. Всъщност, оказва се, това е разпространено явление".

В момента вече, мис Панетиър се чувства прекрасно и дори няма против още няколко наследника - с уговорката обаче, че "по-хубаво би било децата ни да износва и ражда Владимир!", шегува се звездата от сериала "Нашвил".

А ние прекрасно я разбираме.

More Други