Следва

Гуен Стефани все по-хубава и с ново видео малко след развода

Пищната сватба на китайската актриса Angelababy за 31 милиона долара

Съвсем нескромната сума от тридесет и един милиона долара струва сватбата на китайската актриса с палавото име Angelababy...

Други преди 8 години

Съвсем нескромната сума от тридесет и един милиона долара струва сватбата на китайската актриса с палавото име Angelababy. Само пръстенът Chaumet с шесткаратов диамант, който вече сияе на безименния пръст на булката, възлиза на половин милион (освен него от същата марка са брошката и тиарата на мацката). Колко струва тортата за две хиляди поканени (шанхайската звезда не е била съгласна на по-малко гости), е леко притеснително да сметнем. А пък роклята Dior направо се е оказала безценна: майсторите на финия шев от френската модна къща са работили над тоалета цели пет месеца - за булчинската дреха са отишли петдесет и шест метра сатен с цвят на слонова кост, а за воала - три метра фина органза.

Иначе младоженката, 26, е огромна звезда в Хонг Конг, където живее и развива кариера на певица, актриса и модел. Съпругът й - също китайска звезда на киното, е Хуанг Ксиаоминг, 38.

More Други