Следва

INSTAGRAM моменти... Сладки мигове с децата

Гуен Стефани все по-хубава и с ново видео малко след развода

За всички, които харесват стила й на пеене, обличане и живеене, вероятно не е изненада раздялата й с...

Лица преди 8 години

За всички, които харесват стила й на пеене, обличане и живеене, вероятно не е изненада раздялата й с Гавин Росдейл, с когото Гуен Стефани прекара 13 години щастлив на пръв поглед брак. Около музиканта съпруг на певицата витаеха сенки от минали връзки, в резултата на които ДНК тест потвърди, че Дейзи Лоу е негова незаконна дъщеря, а в жълтите страници се ширеха слухове за скандални афери на Росдейл и с мъже.

Но пък от едно такова „сътрудничество” се родиха три момчета, последното само година преди развода, и чудесни снимки в архива от красиви двойки.

Освен тривиалната причина за развода, а именно непреодолими различия, упомената официално, нито Стефани, нито Росдейл до този момент са коментирали другo в медиите. Певицата от No Doubt обаче като истински творец изля съкровените си чувства в нова песен преди дни със заглавие „Used to love you” (Някога те обичах). Освен с фрази като „Никой не успя да те научи да обичаш” и „Мислех, че аз съм най-хубавото нещо, което ти се е случвало” Стефани показва силна женска воля да пребори миналото и с прекрасна визия. В чудесна форма за видеото красавицата успя да измести фокуса на внимание от текста върху стайлинга. Късото каре отива цялото на една страна, а краищата на платинено русата коса се преливат в по-тъмни тонове до гарваново черни. Фонът на видеото е чист и позволява да се любуваме на Стефани и майсторски направения умерен грим.






Хубава като преди, даже и повече, браво!
 

More Лица