Следва

За всяка жена - цвете

Как да задържиш мъжа

Много дами погрешно предполагат, че е достатъчно само да се спечели един мъж, а след това той няма накъде да ходи...

Лица преди 15 години

Много дами погрешно предполагат, че е достатъчно само да се спечели един мъж, а след това той няма накъде да ходи. Но в действителност, да го спечелиш е много по-лесно, отколкото да го задържиш до себе си.

Първо. Спомни си, че мъжът е с много различна природа от твоята, има друга логика, други възгледи, мисли и мотивация за постъпките си. Вземи под внимание най-важните особености – за един мъж е много важно да се чувства свободен, силен, уверен, умен, сексуално привлекателен. Опитай се да го разбереш – създай му илюзия за свобода и самостоятелност, подчертавай неговата важност и значимост за теб.


.


Второ
. Разнообразявай сивото ежедневие. Във вкъщи бъди хубаво облечена, прави в живота ви промени – не се скъпи за красиво долно бельо, организирай ту романтична вечеря на свещи, ту гледане на футбол с чаша бира или вечер с любимия му филм. Нищо не омръзва така както рутинното, сиво ежедневие. Това подтиква мъжа да търси нещо интересно, весело и не така скучно и тъжно.

Трето. Наблюдавай се и се развивай. Мъжът обича с очите, т.е. за него е изключително важен външния вид на жената до него. Състоянието на фигурата има значение, поддържай тонус. Като алтернатива на спорта може да избереш танци като бейли денс или strip dance. Комплексът от упражнения в тези танци поддържа отлично фигурата, а също разнообразява свободното време. Тази точка е необходимо да се прилага във всички случаи, дори ако сегашния ти избраник не остане с теб, защото ще ти бъде много по-лесно да намериш друг.

Четвърто
. Експериментирай в леглото. Сексуалният живот много често става повод за раздяла – неудовлетвореността и липсата на нещо ново, завлича мъжа в обятията на друга. Ако искаш да задържиш един мъж не трябва да имаш предразсъдъци в леглото, за това, че нещо е срамно или извратено.

Пето
. Всеки трябва да има сфера със свои интереси, хоби. Никога не изоставяй своите заради мъж, той няма да оцени това, а дори и да го оцени ще е само в негов интерес. Мъжете рядко пренебрегват своите увлечения. И се получава така, че той е успешен, развиващ се, интересен човек, а ти негов придатък. За един мъж е много по-приятно да има до себе си целеустремена и успешна жена.

Шесто
. Постарай се да имате общи преживявания. Нека у вас има навици и ритуали. Например, всяка събота ходите на театър, всяко лято на море, или избирате всеки път нова страна и заедно разглеждате забележителностите. Празнувайте вашите празници, отбелязвайте годишнините от съвместния ви живот и откакто сте се запознали, освежавайте чувствата, които сте изпитвали тогава. Отбелязвайте деня на влюбените – правете си мили подаръци един на друг и изненади. И не само тогава…



Седмо. Подчертавай важността на твоя партньор : ”Какво щастие, че си до мен”, ”Ти си прекрасен съпруг и баща”. Мъжете много обичат комплиментите.

Осмо. Не изяснявайте отношенията си пред външни хора и още повече пред децата. Ако искате нещо да обсъдите, да поспорите или да разследвате, направете го насаме, само двамата и при това не в спалнята. Избягвай голословни обвинения, не предявявай претенции и не се рови в миналото. Да припомняш как е влязъл с мръсни обувки и се е разходил по току-що измития от теб под е безполезно и никому ненужно. Анализирай конкретен факт, а не по принцип и неясно какво.

Възприемай партньора си такъв какъвто е, приеми както него, така и неговите навици, характер, възгледи и убеждения. Не се опитвай да го превъзпиташ или преправиш – това никак не се харесва на мъжете, въздействието трябва да е меко и непряко.

Дори и частично да следваш тези препоръки, ако си разумна, развиваща се, целеустремена, успешна жена, един мъж ще се страхува да те загуби, но ако все пак си тръгне – по-добре, щом като не зачита съкровище като теб. Непременно ще срещнеш мъж, който да оцени достойнствата ти.
 

More from View Sofia

More Лица