Следва

Ех, че мило фото: Елизабет Хърли и Хю Грант

Гуен Стефани призна. Има връзка с Блейк Шелтън

След поредица от спекулации дали Гуен и Блейк са заедно, най-накрая певицата проговори и призна. С Блейк са...

Celebrities преди 8 години

И разкри, че кънтри звездата наистина й помага да преживее тежкия развод.

След поредица от спекулации дали Гуен и Блейк са заедно, най-накрая певицата проговори и призна. С Блейк са колеги - съдии в предаването The Voice - и от доста време се говори за флирта между тях. Досега и двамата заставаха зад това, че са просто много близки приятели, но ето го и момента, в който изпълнителката на Used To Love You потвърди за техния романс и сподели някои подробности: „Той е доста радикален мъж, трябва да го призная. Но наистина преживях ужасен период след развода си и Блейк беше човекът, който ме извади от душевната ми потиснатост. Толкова хора около мен ми показваха правилната посока, докато той просто ми помогна. Той наистина ми помогна.”





Всъщност и двамата са „прясно” разведени. Певецът обяви раздялата с дългогодишната си съпруга Миранда Ламберт, а Гуен прекрати отношенията си официално с Гавин Росдейл през август, след 13 години брак.
 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 15 минути

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.