Следва

Елегантна атака на бюти пазара - Виктория Бекъм със собствена козметична линия

Най-голямата отрова: звездите оплюха социалните мрежи. Мотивирано при това!

"Не разбирам от технологии, нито от цялата мания да постваш постоянно нещо от телефона си. За мен това е немислимо“.

Други преди 8 години

Кои знаменитости са на мнение, че социалните мрежи тровят живота им и какво казват по този повод, в този къснопетъчен материал. Междудругото, споделяме мнението на повечето, а вие?

Ема Стоун
„Изглежда всички култивират живота си в Instagram или някоя друга подобна форма в мрежата".

Дженифър Лорънс
„Никога няма да си направя Twitter. Не разбирам от технологии, нито от цялата мания да постваш постоянно нещо от телефона си. За мен това е немислимо“.

 Кристен Стюарт
„Twitter направо ме изкарва от кожата ми! Виждам някакви непознати хора около себе си, взират се в телефоните си и изведнъж се появява новина: „В момента стоя до Кристен Стюарт!“ По дяволите, отлепете лицето си от телефона и си гледайте живота! Това толкова ме ядосва. Чрез социалните медии и мрежи можеш да навлизаш в живота на някого без никакви скрупули. И това е навсякъде! Вече всеки може да си го позволи. Купуваш си камера и вече си папарак. Правиш си акаунт в Twitter и вече си информатор. Толкова е досадно!” 

Кейт Уинслет
„Социалното пространство в интернет има огромно влияние върху жените и тяхното самочувствие. Те просто се моделират така, че да бъдат харесвани от някого. И какво идва с това? Хранителни разстройства. Кръвта ми кипва, само като си помисля. Това е причината вкъщи да ограничим достъпа до социалните медии до минимум".  

Дженифър Анистън
„Децата вече не разговарят помежду си. Най-интересното явление, което бях виждала са две дечица на мои семейни приятели, които нямаха айфони или айпади. Бяха толкова зрели за възрастта си. Когато виждам млади хора, които са постоянно на телефона си, се натъжавам…”  

Дрю Баримор
„Просто не ми харесва натрапчивата свръхинформация, липсата на уединение и личен живот". 

Скарлет Йохансон
„Винаги се изненадвам на актьорите, които имат Twitter акаунти. Предполагам, че ги използват с идеята, че са им от полза. Но аз предпочитам хората да имат възможно най-малък достъп до личния ми живот. Ако успея да го запазя, то аз ще съм една щастлива дама".

More Други