Следва

Дженифър Лопез в УАУ монохромен тоалет

Бритни показа съвършено плосък корем

Бритни показа съвършено плосък корем...

Други преди 8 години

Бритни Спиърс, милата, все е на мушка заради излишни килограми или поне откакто ние се помним. Тя е мила и видимо много чувствителна, и, допускаме, вечните намеци доста й тежат. Помним случаи, в които прибегна до фотошоп, за да изглежда по-стройна, но я хванаха в крачка и, вероятно крайно изтощена от вечното дебнене и недоволство - но така е с известните - е решила да се заеме с мисията по-красиво собствено тяло.

Бритни публикува в Instagram снимки, на които позира в домашна атмосфера. И селфитата й нямаше да се отличават от всички други селфита, ако не беше една естетичния момент с идеално плоското коремче на звездата. Само за часове снимката събра над 130 хиляди лайка и възторжени коментари.

Всъщност заниманията на певицата със собственото тяло датират от известно време насам, самата Бритни признава неколкократно, че амбицията й да е в добра форма е силна и непрекъснато я кара да се занимава с йога и танци. Остава да стискаме палци заедно с нея да не й омръзне бързо, знаем колко голяма е опасността от подобно нещо, и да продължи да се усъвършенства, без да повтаря грешките на миналото.

More Други