Следва

АНКЕТА: Гласувай за Най-красивия българин на 2015

Обичта на известните: 62-годишната Ким Бейсингър и нов съпруг?

Е, не сме съвсем сигурни дали този напет момък е вече съпруг на звездата, но така твърдят всички таблоиди на запад...

Други преди 8 години

Е, не сме съвсем сигурни дали този напет момък е вече съпруг на звездата, но така твърдят всички таблоиди на запад. Истината е, обаче, че за любовта няма възраст, че Ким изглежда страхотно и че гаджето й, 53-годишният стилист Мич Стоун си изглежда съвсем мъж на място.

Двамата са двойка от повече от година, вижте ги тук на плажа миналия декември, току що влюбени, но се познават от много години. Според Radar Online, Ким и Мич дори вече са женени, като на безименните пръсти и двамата носят венчални халки.

Независимо от твърденията на очевидци, никой от близките на звездата не потвърждава новината за сватбата. Затова пък 90-годишната мама на Ким Бейсингър разказа тия дни на журналистите, че актрисата планира да й гостува за Рождество заедно с любимия: "Тя ще е у дома на Коледа. И да, доколкото знам, ще дойде с избраника си."

Харесваме много Ким и й пожелаваме лично щастие, докато си припомняме какво си мислехме преди точно 2 години, докато празнувахме заедно с нея достолепния й 60-годишен юбилей.

More Други