Годишен ХОРОСКОП 2016. ПОДРОБНО за всеки астрологичен знак!

Astro преди 8 години

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна. Отчасти това наистина ще бъде така, нажежаването на страстите и конфликтите ще намалеят. Но процесът на дълбока трансформация на обществото, стартирал с аспектите на по-висшите планети, ще продължи.
През 2016 г. човечеството ще се съсредоточи върху решаването на важни духовни и философски въпроси. Мнозина ще почувстват силна потребност да променят своите възгледи за живота, някои ще решат да сменят своята религия или ще открият за себе си езотерични вярвания. В обществото ще бъде преразгледано отношението към традициите от всякакъв род - религиозни или семейни. Някои хора ще поискат да се освободят от властта на правилата и догмите, ограничаващи техния живот, а други, напротив, ще настояват за необходимостта да се следва мъдростта на предците. Конфликтите между поколенията, които засегнаха почти всяко семейство през последните години, ще преминат в нова, решителна фаза. За всички тези процеси е отговорен квадратът между Уран в Овен и Плутон в Козирог, който през 2016 г. ще премине на ново ниво.

Престоят на Юпитер в знака Дева ще накара мнозина да променят отношението си към финанси, ресурси, здравеопазване. Икономическата криза от последните години ще ни застави да си направим определени изводи. По-популярни ще станат проекти за околната среда, грижата за природата и животните. Малкият бизнес ще се окаже в по-добра позиция, отколкото големите предприятия. Хората ще искат да се хранят с чиста храна, да купуват храни и продукти от доказали се малки компании. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес през следващата година, внимателно планирайте бюджета си и потърсете подкрепата на съмишленици. През 2016 г., тези неща ще бъдат важни за развитието на успешен бизнес.

Първата половина на годината е особено добра за започване на нов бизнес. Може би светът е в очакване на някакво важно изобретение във финансовата или икономическата сфера. Много хора ще започнат щателно да следят за здравето си и ще преживеем поредната вълна на здравословен начин на живот. Така че, ако имате намерение да се отървете от лошите си навици, да се заемете със спорт и да преминете на по-здравословна храна, заемете се с това в първите месеци на годината.

Според астрологичната прогноза за 2016 г. мечтите за емиграция, които са посещавали много хора през последните години, трябва да се отложат. Това е особено вярно за първата половина на годината, когато Сатурн и Юпитер два пъти образуват напрегнат аспект. Сатурн в знака Стрелец ще засили консервативните нагласи в обществото. Вместо да си мечтаят за красиви страни, хората ще започнат да благоустройват собствената си родина, своите градове и домове. В началото на годината трябва да бъдем подготвени за различни бюрократични забавяния, бавене на визи и др. Но към края на 2016 г. ще можем спокойно да установяваме задгранични контакти и да се замислим за обучение или временна работа в чужбина.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2016-та за всеки знак от хороскопа, които ще публикуваме поотделно за всяка зодия, следвай ни в 12-те дни пред Новата година.

Годишен ХОРОСКОП 2016: ОВЕН

Годишен ХОРОСКОП 2016: ТЕЛЕЦ
 
Годишен ХОРОСКОП 2016: БЛИЗНАЦИ

Годишен ХОРОСКОП 2016: РАК

Годишен ХОРОСКОП 2016: ЛЪВ

Годишен ХОРОСКОП 2016: ДЕВА

Годишен ХОРОСКОП 2016: ВЕЗНИ

Годишен ХОРОСКОП 2016: СКОРПИОН

Годишен ХОРОСКОП 2016: СТРЕЛЕЦ

Годишен ХОРОСКОП 2016: КОЗИРОГ

Годишен ХОРОСКОП 2016: ВОДОЛЕЙ

Годишен ХОРОСКОП 2016: РИБИ

Хороскоп

Още от Astro