Следва

Дженифър Анистън обеща да носи бикини и на 80

Страхотни на парти: Адриана Лима и Изабели Фонтана

Изключително атрактивни снимки на две много красиви жени...

Други преди 8 години

Изключително атрактивни снимки на две много красиви жени.
Адриана Лима и Изабели Фонтана радват в серия абсолютно заразяващи парти кадри, като поводът е съвместно пътуване до Дубай за лансирането на новия парфюм „Raw Spirit", създател на който е симпатичният австралийски рус мъж, познат ни най-вече като топ фешън фотограф - Ръсел Джеймс.
Адриана носи черна, много секси рокля с голямо деколте и комбинирана с черни чорапи, а Фонтана - мини в така модерния напоследък нюанс - ледено синьо, обсипано с пайети и комбинирано с ултра високи Лубутен на босо.

Адриана Лима освен това гостува през същата тази изминала седмица и на хуманитарна гала вечер в Маями. Атрактивната бразилка носи в този случай убийствена бяла рокля със завидно деколте, комбинирана с червило в тона на обувките - за протокола, очаквано, Лубутен.

Лима произнася и реч във въпросната вечер, организирана от „Brazil Foundation", организация, подпомагаща реализирането на идеи и акции, целящи трансформацията на Бразилия в страна на равенство, социална справедливост и икономически възможности за всички бразилци.

More Други