Следва

Да преживееш Celine

Цветни чанти пролет-лято 2009

Миналата есен, по време на модните седмици, марки като Gucci, Miu Miu, Louis Vuitton, Anna Sui, Christian Lacroix...

Fashion преди 15 години

Миналата есен, по време на модните седмици, марки като Gucci, Miu Miu, Louis Vuitton, Anna Sui, Christian Lacroix, Versace и др. наложиха една тенденция, която много ни допадна що се отнася до сезон пролет/лято 2009.

Чантата е един от задължителните градски аксесоари. Това е вещ, от която винаги имаш нужда, и с която никога не се разделяш по простата причина, че тя събира всичко, което може да ти потрябва през деня.

Тази пролет чантите са на двата полюса. Или са малко ретро, с класическа линия, или са супер цветни, с най-различни форми, от най-различни материи.

Предпочитаме цветните чанта, просто защото вариантът светлосин костюм от 3/4 панталон и сако, сламена шапка с широка периферия, обувки на висок ток и една огромна чанта в светлооранжево.

Цветните чанти отиват на всичко, от светли джинси и цветен топ, през дълги плажни рокли и кафтани, до официални рокли и костюми.

Тази пролет чантите в цветовете на дъгата са във всякакви размери – малки чанти тип плик, големи чанти, чанти със среден размер, квадратни чанти, тип пазарски торби, раници.

Цветовете също са много. Яркожълто, лимонено жълто, патешко оранжево, яркооранжево, лилаво и розово във всичките им нюанси, синьо, тюркоазено, зелено.

Тъй като лятото се очертава най-цветното от няколко сезона насам, без притеснение хвани здраво своята цветна чанта и се отдай на летни забавления.

More Fashion