Следва

За кого остава „Оскарът“ на Хийт Леджър

Щастлива ли си вече, Тайра?

Щастлива ли си вече, Тайра?

Други преди 8 години

По всичко личи, че на Тайра Банкс и харесва да е майка, въпреки недоспиването и всички главоболия около грижите за сина й Йорк. Бебето се роди само преди месец, но мис Банкс е окрилена от щастие, издават както запознати, така и последните фото кадри на Тайра. Водещата и продуцент на America's Next Top Model бе хваната на път за най-близкото кафе в гащеризон в цвят люляк, и макар по очите й да има видими признаци на умора, 42-годишната майка изглежда умиротворена и спокойна.

Припомняме, че Тайра и приятелят й - фотографът Ерик Асла, са заедно от 2 години и това е първият им наследник. Йорк бе износен и роден от сурогатна майка, след като супермоделът сподели пред света, че има проблеми със зачеването износването на дете. „Когато бях на 23 години си казвах – след 3 години ще родя дете. Но станах на 24 години и пак си казах – след 3 години ще родя дете. Животът си минаваше и всяка година си повтарях едно и също. Днес съм на 42 години и вече знам че нещата не винаги стават толкова лесно, колкото сме си мислели“, сподели в откровено интервю за репродуктивните си проблеми Тайра Банкс.

Ерик и Тайра са заедно от 2 години

"Когато погледна в очите на Йорк си мисля за всички жени по света, които искат да имат дете, но не могат, и се моля за тях", сподели Тайра Банкс.
 

More from View Sofia

More Други