Следва

Празник на красотата 2009

Male classics - Цветни мъжки

Ако скоро си разглеждал колекциите на любимите си дизайнери, най-вероятно си забелязал, че яркият цвят присъства...

Fashion преди 15 години

Ако скоро си разглеждал колекциите на любимите си дизайнери, най-вероятно си забелязал, че яркият цвят присъства в колекциите им или в целия аутфит, или като акцент в облеклото.

Лятото на 2009 година се очертава да бъде цветно, ярко и забавно както за дамите, така и за господата. През този топъл сезон цветът е единственият задължителен елемент в облеклото ти, а ти сам избираш кой да бъде най-яркият.

При Gucci това са жилетките и чантите, при Dior Homme това са якетата и очилата, при Calvin Klein Collection това са костюмите и обувките, а при Givenchy яркият цвят присъства при дантелените ризи, късите панталони и обувките.

Ярките цветове са единственият задължителен елемент от облеклото ти за това лято, като ти имаш избор между къси панталони в яркосиньо, червена шапка, жълта жилетка или сини обувки. Не се притеснявай да експериментираш с облеклото си. Ако имаш желание целият да бъдеш в ярки цветове, то това ти е позволено. Ние обаче ти препоръчваме само да акцентираш. Все пак ще бъде цветно лято, не клоунско...

More Fashion