Следва

Шарън и Ози Озбърн се развеждат

Звезден Instagram на седмицата... Адам Левин, Роб Кардашиян, Дейвид Бекъм и още

Звезден Instagram на седмицата...Адам Левин, Роб Кардашиян, Дейвид Бекъм и още...

 

Други преди 7 години

Селфи по бански

Дженифър Лопес изненада последователите си в Instagram. Първо тя сподели секси снимка, на която е с бял бански ислънчеви очила, а след това публикува тийзъра на новия си клип към песента Ain't Your Mama, който вече множи ежеминутно своите почитатели.
Е, снимката по бански предизвика къде-къде по-силна реакция при феновете й отколкото клипът. Разбираемо! 320 000 лайка имаше още в първите часове след публикацията, а песента се радваше едва на 66 000.
В новия клип звездата се представя като домакиня от 50-те години на миналия век, с перфектна прическа и също толкова перфектен съпруг, на когото тя отказва да готви, да пере и да слугува изобщо. Просто защото „не му е майка“! Ние я разбираме прекрасно.

Кардашиян се множат



Мъжката част от популярното риалити семейство - Роб Кардашиян, се похвали, че очаква дете от приятелката си Блек Чайна.
На страницата на Роб в Instagram се появи снимка на бременната му половинка.
Бъдещите родители са заедно от началото на годината, а преди около месец те обявиха и новината за годежа си.
За 27-годишната модел и светска лъвица това ще е второ дете. Тя вече има син на 3 години Кинг Кайро от рапъра Тайга (същият този, който в момента се среща със сестрата на Роб – Кайли Дженър).



Ами, това е положението... Адам Лавин се примири с корема на жена си



Основателят на алтернативната рокбанда Flowers Kara и е неин вокалист и китарист, който обаче светът познава от Maroon 5, е на седмото небе от щастие, че ще става баща, но възторжеността му изобщо не му пречи да запази чувството си за хумор.
Това стана ясно на феновете на 37-годишния певец, виждайки в страницата му в Instagram новата снимка, на която Адам мери корема си с този на жена си Бехати Принслу.
20-та седмица и най-накрая се закръглих“ - написа той под кадъра иронично. И наистина коремът на фронтменът на Maroon 5 по нищо не отстъпва на този на Бехати.
Между другото, вече се знае, че двойката ще има момиче. Лавин разказа, че няма търпение да види бебето и че бременността на половинката му минава прекрасно. Единственото, което изненадва музиканта, е странните вкусови пристрастия, които са се появили при Бехати.
„В къщата ни навсякъде има дини, но все пак добре, че не са кисели краставички“ , смее се Лавин.

ЧРД, Дейвид!



Виктория и Бруклин Бекъм поздравиха Дейвид за рождения му ден.
Съвсем наскоро английският футболист навърши 41 години и любящата му съпруга и големият му син Бруклин не пропуснаха да отбележат този факт в социалните мрежи.
42-годишната Виктория публикува на страницата си в Instagram снимка на виновникът за празника, обграден от подаръци. А наблюдателните фенове забелязаха, че сред даровете се мъдри китара. Снимката на Дейвид публикува и синът му Бруклин и я подписа: „Щастлив съм, че имам баща и герой в едно лице“


 

More Други