Следва

Звезден Instagram на седмицата: Любов, детски смях и едни гърди напред от Кристина Агилера, Гуинет Полтроу, Гуен Стефани и още...

Новата мацка на Леонардо. Следва Уау!

 На 41, той е от типа мега желани ергени, за което има поне 1001 причини. Готин, свеж, богат, с вкус към изкуството, с "Оскар" и прочие неизброими екстри, плюс синьото око, разбира се.

Други преди 7 години

На 41, той е от типа мега желани ергени, за което има поне 1001 причини. Готин, свеж, богат, с вкус към изкуството, с "Оскар" и прочие неизброими екстри, плюс синьото око, разбира се. Леонардо Ди Каприо е просто ерген един път. Видимо същото отлично разбира и полският модел Ела Кавалек, която е най-новото завоевание на актьора, защото не върви да кажем, че той е най-новото завоевание на Ела, просто не я познаваме жената, не за друго.

Така или иначе, знойна и руса, дамата е подопечна на моделската агенция Elite Model Management Miami, има неистово апетитни форми и напоследък просто непрестанно се появява в компанията на мокрия ни сън - в това число и на парти в мексиканския ресторант Bodega Negra в Ню Йорк и на разходка с колела /да въртят педалите се налага на всички мацки на Лео - той е противник на автомобилите, замърсители на средата/.

Видимо от снимките на папараците, Ди Каприо е силно увлечен по новата си приятелка и дори вече я е представил на приятелите си, от което следват две неща - съвсем скоро Ела ще е по-известна, отколкото до този момент, и още - че ако се задържат нещата, ще имаме впечатляваща и хубава двойка на хоризонта, за която да се тръшкаме - в мъжката й част, защото не е наша, и да завиждаме лекичко - в дамската й част, защото той е неин.

More Други