Следва

Стратегията на успеха

Ханибал Лектър. Зараждането на злото

Томас Харис е роден през 1940 в щата Тенеси, САЩ. Работи като журналист. Написва първия си роман през...

Галерии преди 17 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>

Томас Харис е роден през 1940 в щата Тенеси, САЩ. Работи като журналист. Написва първия си роман през 1975, който веднага му донася световна слава.

До този момент Томас Харис е публикувал пет книги с главен герой незабравимото превъплъщение на злото - доктор Ханибал Лектър. И петте романа : "Черна неделя", "Червения дракон", "Мълчанието на агнетата", "Ханибал" и новия "Ханибал Лектър. Зараждането на злото" са адаптирани в киното с огромен успех.

Филмът "Мълчанието на агнетата", с Джоди Фостър и Антъни Хопкинс в ролята на психиатъра Ханибал – канибала, през 1991година е награден с пет Оскара за главна мъжка роля, главна женска роля, за режисура на Джонатън Дем, сценарий на Тед Тейли и за най-добър филм, а Ханибал ще остане завинаги в историята на киното като един от най-зловещите и неповторими герой, който някога сме виждали на голям екран.

Най новият роман на Томас Харис "Ханибал Лектър. Зараждането на злото" ще ви разкаже за много неподозирани страни на този велик персонаж. След дълго отсъствие Томас Харис се завръща с нов, смразяващ кръвта трилър, за да ни разкаже как невинният малчуган Ханибал Лектър се превърна в чудовището на съвременната литература.

Открийте историята на отмъщението на Ханибал или как се зароди злото.

Издателство Colibri<@SITE_URLa>.
<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Галерии