•  

Варвара, малка църква в средата на една градина, Залива с камъните, Ресторанта под смокините, прозрачно сините вълни...

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...

Коментари: 2

E
elivasileva (2016/07/12 / 18:03)
Планове. Мечти. Яхта из Средиземноморието....На гости на о-в Санторини, вино и залез, кафе на Миконос, плаж на Закинтос. Любими хора. Солени цеувки. Слънчеви лъчи. Сини очи. Малко парфюм. Light blue. Разходка до Италия, о-в Капри.....Късо, силно еспресо. История. Бъдеще.....
I
irina_slavyanska (2016/07/10 / 17:59)
Красива жена!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.