Следва

Тази година смятам цяло лято да пътувам, да се срещам с cool хора и да има много музика

Cool лятото за мен е море, пясък, палми, слънце, много музика, пътешествия и концерти

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

А ти можеш да участваш в страхотната
BUBBLES игра, като снимаш Wine Cooler в готина атмосфера, харесаш Facebook страницата, покажеш снимката в коментар под поста с хаштаг #BeCool с #BubblesParty и може да си един от щастливците. За вдъхновение разгледай всички награди тук.

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на пленяващия музикант Живко Василев: 

V.S. Как изглежда твоето cool лято?
Ж:
Cool лятото за мен е море, пясък, палми, слънце, (но не прекалено много слънце, че тая жега... хаха). През останалото време - много музика, пътешествия и концерти...

V.S. Разкажи ни как ще го прекараш.
Ж:
Употребявайки всичко, изброено по-горе, в неограничено количество!

V.S.: Кажи ни едно място, което е в топ листа ти за must-visit дестинации за тази година.
Ж:
Има едно място, което ми е номер едно в must-visit списъка от доста време, но така и не съм стигнал до там все още. Пожелавам си това лято поне да успея, въпреки че там сега не е точно лято, но нищо... Температурите в момента са тъкмо като за мен! Мястото е Рио де Жанейро!

 

V.S. Кой е твоят сезон и защо?
Ж:
"Пърженето" под слънцето на 40 градуса или пък носенето на 15 кг дрехи върху себе си не ми е сред любимите усещания. Харесва ми златната среда, уханието на свежи цветове на дърветата, ярко зелените тревички, младостта и усещането, че всичко започва отначало! Май няма нужда да го назовавам. :)

V.S. Как звучи твоето лято?
Ж:
Като мажорен септакорд с добавена девета степен!

V.S. С какво това лято ще бъде по-яко от миналото?
Ж:
Няма да вали всеки път, в който съм на морето, за да си почивам, хаха!



V.S. Поздрави ни с нещо.
Ж:
До, до, сол, сол, ла, ла, сооооол! Фа, фа, ми, ми, ре, ре, дооооо! Забавлявайте се и се кефете на лятото! Пътувайте и създавайте незабравими спомени!

 

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на другите ни герои, виж тук>>

More Други