Следва

Поклон и светъл път! Почина Димитър Цонев

Звездите сигурно са полудели: Линдзи иска среща с Путин и едногодишна руска виза...

Линдзи Лоън е поставила редица искания, за да даде интервю за Първи канал на руската телевизия...

Други преди 7 години

Много пъти сме се чудили какви изисквания имат звездите, за да се навият да участват в телевизионните предавания, в които постоянно ги канят. Тъй като сме далеч от идеята да получим покана от разни комерсиални предавания, в които да си говорим за клюки от личния ни живот, не сме си правили от онези претенциозни списъци с дълги желания. НО! Само погледнете част от тези на Линдзи Лоън, която изобщо не скромничи с тях. Пък и дори прекалява... малко.

Какво всъщност иска Линдзи?

Не, не си представяйте частен автомобил, приличен хонорар и чаша с вода. Линдзи не е от... скромните. Вместо това тя е поискала частен самолет, охрана, руска виза за срок от една година с възможност за продължаване, 500 000 лири, козметични процедури, маникюр на борда на самолета, луксозен апартамент в хотел "Риц-Карлтън", и за капак - среща с руския президент Владимир Путин, че даже и снимка с него.
Според TMZ преговорите продължават и някои от условията са УЖ уважени. Очакваме скоро и великото интервю, с което сме сигурни, че Линдзи отново ще предизвика някой друг скандал.

More Други