Следва

От архива - Безкомпромисният сексапил на Деми Мур в "Призрак"

Победителят във VIP Brother - Продуцентите. И Део

Део: "Някои хора през живота си ги виждаме само за 15 секунди и нищо не ни пречи да се държим добре с тях. Някои...

Лица преди 14 години

Део: "Някои хора през живота си ги виждаме само за 15 секунди и нищо не ни пречи да се държим добре с тях. Някои хора ги виждаме само за два месеца и нищо не ни пречи да се държим добре и с тях. Нищо не ни пречи постоянно да се държим добре един с друг, защото това е пътят. Да сме добри! Ние го знаем, че това е пътят, обаче е много трудно да го изминем.".

Най-предвидимото от изданията на "Брадъра" завърши. Осем каузи с благотворителна цел, куп "звезди от родна величина", както обичаме да казваме, и един Део - единственият безкомпромисно обичан, чувствителен и съпричастен човек там. На всичкото отгоре интелигентно момче, с две прекрасни баби, с готин татко, готина майка, готина сестричка, готино гадже. Просто един много положителен и мил образ, който взе, че обедини чувствата и емоциите на следящите този сезон на реалитито.

И между другото два извънредно успешни хода - на Борко Чучков с ангажирането на слепия, свръхнадарен Кристиян и на Мартин Захариев снощи - стегнат, премерен и точен, като продуценти, които свършиха останалото.
Део, ти си ни адски симпатичен.
Не се променяй, братче. Честито!

И някой да вземе да каже колко хиляди, стотици, десетки, левчета и стотинки ще бъдат разпределени за съответните анонсирани цели - кой ще ги разпределя, кога ще стане това, кой ще го следи, как да повярваме?!
Ако това не се случи и то до дни, в следващия сезон и Кристиян няма да им помогне. На продуцентите.

More Лица