Следва

Марая Кери лъсна гола във ваната

Обичта на известните: Никол и Григор Димитров, ръка за ръка в Портофино

Ръка за ръка, Никол Шерцингер и българската гордост Григор Димитров изглеждат безумно влюбени под слънчевите лъчи в Италия...

Други преди 7 години

Ръка за ръка, Никол Шерцингер и българската гордост Григор Димитров изглеждат безумно влюбени под слънчевите лъчи в Италия. Съдийката в Американския X Factor (38) и 25-годишният тенисист се поглезиха с обяд на открито в луксозния курорт Портофино.

Говорейки за връзката си с Димитров, Никол каза: "Той очевидно е много зает, работейки върху собствената си кариера, но се надявам, че ще дойде да ме види. И двамата пътуваме много, но е хубаво, когато успяваме да отделим време един за друг. Оценявам го. Трябва да можем да определяме граници, за да запазим достойнството си и правата си. Твърде често позволяваме нещо да се случи и да ни направи уязвими или слаби. В момента съм щастлива и се гордея със себе си. "

Привързаността на Никол към Григор също потушава всичките слухове за нея и Калвин Харис, които наскоро бяха забелязани да се държат за ръце в нощния клуб Tape в Лондон. Въпреки че Харис и Никол изглеждаха доста удобно един към друг, запознати потвърждават, че те са просто приятели.

За да премахне всички подозрения, Никол наскоро призна пред списание Fabulous, когато беше попитана дали е влюбена в тенисиста: "Да, надявам се! Много любящ човек съм. Ние сме заедно от доста време, така че просто се наслаждавам на момента и съм щастлива."

"Хубаво е за момичетата да са с добри момчета. Уважавайте ги - те могат да спечелят. А той е дяволски сладък!"

More Други