Поредният развод бомба! Наоми и Лив се разделят

След 11 години брак и две деца Наоми Уотс и Лив Шрайбър официално обявиха развода си...

След 11 години брак и две деца Наоми Уотс и Лив Шрайбър официално обявиха развода си.

Актьорската двойка успя да шокира светските среди с раздялата си, за която все още се знае твърде малко.

„През последните няколко месеца, ние осъзнахме, че най-добрият начин за нашето семейство да продължим напред, е да сложим край на отношенията ни, като двойка. С много любов, уважение и приятелство ние ще продължим да отглеждаме заедно синовете си и ще се приспособим към тази нова фаза на отношенията ни“, гласи официалното обявление на актьорската двойка.

„Разбираме вашето любопитство и подкрепа, но ще бъдем благодарни, ако уважите личното ни пространство и живот“, споделят още Наоми и Лив.

Връзката на 48-годишната Уотс и 47-годишния Шрайбър започва през 2005 година, когато двамата ги покосява любов от пръв поглед по време на Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala.

„Не се прибрах, докато не взех телефона му“, разказваше преди време Наоми, за щастливото начало на любовните си отношения с Лив.

Актьорската двойка, която обяви развода си малко след шокиращата раздяла на Анджелина Джоли и Брад Пит, има двама наследници – Саша на 9 години и Самюъл Кай на 7 години.

Според клюките Наоми и Лив са разделени още от началото на тази година и дори вече не живеят заедно. „Те просто свикнаха един с друг и вече не споделят същата изпепеляваща страст и любов“, издава близък до актьорското семейство.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.