Следва

Heart Beat

Мъжки t-shirt за всякакъв случай

Въпреки днешното мрачно време топлите дни настъпиха и една дреха зае основно място както в гардероба на...

Fashion преди 14 години

Въпреки днешното мрачно време топлите дни настъпиха и една дреха зае основно място както в гардероба на дамите, така и в този на господата. През летния сезон тениската е задължителна като тя се превръща в основен елемент от твоя топъл градски аутфит.

Тениски всякакви, комбинации също. Една тениска може да се носи по хиляди начини и за всевъзможни случай. Ти си млад, модерен и харесваш хубавите неща. Ето затова избрахме приятна тениска в модерна щампа с акценти в черно и синьо. Подходяща за бар, парти, обяд, следобедна разходка, дори и да си пиеш кафето в събота сутрин у дома. В градината, ако имаш такава. Само за работа не става, ако работиш в банка или друга държавна институция, която изисква определен дрескод.

Ние подготвихме пет различни варианта, които всъщност си приличат по стила. А именно много casual, но шик. Нали това е идеята на градската визия?!

За почивните ти дни (въпреки че скоро не се очертава да има такива) ти трябва нещо леко, удобно, много street. Ето за това тази тениска стои чудесно с къси панталони в яркосиньо и обувки тип гуменки с метален ефект. Добави и класически очила с добра протекция, които да защитават очите ти от слънчевите лъчи. Един много младежки street look. Точно като за разходка в парка в неделя следобед.

Тениска Imperial от бутик Esquere, 99 лв, къси панталони Stefanel, 139 лв, кецове Puma от Fan Point, 189 лв, очила Ray Ban Wayfarer от Opticlasa



Има много варианти да бъдеш едновременно неглиже и шик в дните от работната седмица. Ние отново си представяме тази тениска, но този път с тесни сиви джинси и класически бели Converse. Нищо особено, без старание за създаване на особено wow впечатление. Просто удобен аутфит за работната Сряда.

Тениска Imperial от бутик Esquere, 99 лв, джинси Sisley, 60 лв, бели кецове Converse, 99 лв, очила лимитирана серия Cassius, на www.cassiuseyewear.com ($160, без включени такси за доставка до България)



Петък вечер е, а ти няма какво да облечеш, въпреки че приятелите те чакат от 15 минути. Мислиш си и се чудиш дали да си сложиш любимата тениска и търсиш вариант за много шик визия. Целта ти е да изглеждаш добре, да си модерен, секси, но и да ти е удобно. Тениската ти е идеален вариант, само останалите неща трябва да са по-внимателно подбрани. Хубави панталони в класическо черно, casual обувки с лека идея за елегантност и хубав елек. Има и едно чудесно сако в ZARA Outlet, черно, малко напомня и на жилетка и е само за 39 лв. Отиди и го виж. Също става.

Тениска Imperial Esquere, 99 лв, панталони Capasca, 33 лв, елек Capasca,69 лв, спортни гумени от черна кожа с лачен ефект Prada от Trend Box, 420 лв



Предстои ти парти и ти трябва нещо удобно за да можеш да се забавляваш цяла нощ. Избрахме гуменки в кариран вариант и класически тъмносин деним.

Тениска Imperial от Esquere, 99 лв, джинси Tommy Hilfiger, 118 лв, кецове F by Friss от Baza Deluxe, 145 лв




Имаш няколко важни срещи, обяд с приятели, вечеря с любима жена и куп други задачи за днес. Искаш да си модерен, елегантен, визията ти да говори за висок статут, просто да бъдеш модерен. Старата тениска отново важи. Добави й само хубави черни джинси, вталена жилетка и много скъпа чанта за разкош.

Тениска Imperial от Esquere, 99 лв, черни прави джинси Karl Lagerfeld от Baza Deluxe, 289 лв, черна вталена жилетка Juliano Fujiwara от бутик Cache, кожена чанта Juliano Fujiwara от бутик Cache,2450 ле, кецове Converse, 99 лв.

More from View Sofia

More Fashion