Следва

Стилната Катрин: Истинска английска роза за 450 паунда!

Ммм...Рафаел Надал по гащички

Рафаел е мъжко изкушение на което дамите не можем да устоим...

Други преди 7 години

Рафаел е мъжко изкушение на което дамите не можем да устоим. Обичаме да го гледаме как се мъчи на тенис кортовете, но още повече обичаме да го гледаме в рекламни кампании... гол до кръста... само по боксерки.

Е, новата колекция на Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, успя да съблече Надал и да накара милиони жени по света да въздишат тайно по него и да купуват на половинките си същото секси, но същевремно удобно бельо.

Есенната колекция за мъжко бельо за 2016 г., с посланик отново е световноизвестната тенис звезда Рафаел Надал, е заснета в Палм Спрингс, Калифорния и е дело на фотографа Микаел Янсон, който с помощта на стилиста Шон Спелман ни показва един друг Рафа.

Класическият стил на колекцията е освежен със съвременни кройки и завършващи детайли. Иновациите в дизайна представляват съчетание на качествени платове, за да се получи изискан вид и издръжливост, които са от изключителна важност за ежедневния мъжки комфорт. Есенната колекция включва, разбира се и типичното райе на Tommy Hilfiger в червени, бели и тъмносини тонове, което присъства във всички модели.


Всъщност Надал се съблече само по гащички за Tommy Hilfiger още през есента на 2015 г.  със секси турнир с неочакван обрат в Ню Йорк и продължи и през пролетта на 2016 г. с представянето на THFLEX - капсулната колекция за костюми Rafael Nadal Edition. Така за трети пореден сезон тенис звездата е посланик на колекциите бельо Tommy Hilfiger и костюмите Tommy Hilfiger Tailored.

More Други